*תפו"א ובטטה טעים טעים*
6 תפוחי אדמה *מומלץ מהזן האדום*,
*הפעם הכנתי 14 תפו"א גדולים* קלופים חתוכים לרבעים או פרוסות או קטנים שטופים וחצויים,
1/3 כוס שמן קנולה או שמן זית *אני שמה שמן קנולה*
1/3 כוס מיץ תפוזים
*תוספת שלי לריכוך מושלם במקום המים*
או 1/3 כוס מים.
2 כפות פפריקה מתוקה.
1 כף תבלין גריל עוף
1 כף שטוחה אבקת שום או שום גבישי או שום כתוש,
*אני שמה אריסה בייתית*
1 כף מחוקה אבקת מרק בצל *אני משתמשת באבקת מרק ביתית* או 1 כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט,
1 כף דבש 1 כף סילאן.
כף רוטב רימונים *לא חייב*
1 כפית מלח.
1 כפית פלפל שחור.
1/2 כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף *אפשר לוותר*
*ההכנה*
בקערה לערבב את הכל לרוטב חלק ומבריק.
לשים את התפו"א לערבב להוסיף 2 בצלים גדולים פרוס דק לשים בתבנית ולעטוף מעל בנייר אפיה ונייר כסף ולאפות על חום של 190 מעלות כארבעים דקות
להוציא ניירות לערבב בעדינות ולהשחים עוד כעשרים דקות
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה