צ'ורוס😍


צ׳ורוס😊/ מיכל


מצרכים


300 מ"ל מים


80 גרם חמאה


80 גרם סוכר


180 גרם קמח תופח


4 ביצים


שמן לטיגון עמוק


לציפוי – סוכר וקינמון מעורבבים ביחד לפי טעמכם


אופן הכנה


מחממים שמן לטיגון עמוק.


בסיר בינוני, מרתיחים את החמאה המים הסוכר והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהתערובת הופכת לבצק שנפרד מקצוות הסיר.


מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ולשים כ 2 דקות עד שהתערובת מצטננת מעט. מוספים את הביצים אחת אחת ורק כשכל ביצה נטמעת היטב בבצק מוסיפים ביצה נוספת.


ממלאים בבצק שק זילוף עם פיה גדולה ומשוננת. מזליפים את הצ'ורוס לתוך השמן החם. אני אוהב אותם קטנים ואני פשוט גוזר אותם עם מספרים כל 2 ס"מ בערך.


מטגנים עד שהבצק מזהיב היטב מכל הצדדים.


מעבירים ישר לקערה עם סוכר לבן וקינמון לפי טעמכם. מגלגלים את הצ'ורוס עד שמכוסים היטב בתערובת. 


מגישים מיד עם ריבת חלב ליד או תה חם 


בהצלחה



תגובות