*עוגת טורט/קוקוס ושוקולד*
המתכון מתאים לתבנית 24
▪️5 ביצים
▪️1 כפית תמצית וניל
▪️1/2 כוס שמן
▪️1/2 כוס מיץ תפוזים(אפשר חלב סויה או חלב רגיל)
▪️1/2 כוס קוקוס
▪️1 כוס קמח
▪️1 אבקת אפייה
▪️3/4 כוס סוכר
▪️100 ג' שוקולד מריר מגורר
*ההכנה*
▪️לחמם תנור על 150°
▪️להפריד את הביצים
▪️להקציף חלבונים עם סוכר.
▪️בקערה נפרדת שמים: חלמונים ותמצית וניל ומקציפים....מוסיפים שמן....מערבבים היטב....מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים...
▪️מוסיפים קמח ,אבקת אפייה וקוקוס ומערבבים לבלילה אחידה.
▪️מקפלים בעדינות את קצף החלבונים אל הבלילה.....
▪️מוסיפים את השוקולד המגורר מערבבים בעדינות
▪️יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת
▪️להכניס לתנור לאפייה של שעה! ( לפתוח ולבדוק עם קיסם....)
▪️אחרי צינון העוגה ניתן לפזר אבקת סוכר.
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה