פאי אפרסקים/ משמש😍

 *_פאי אפרסקים/משמש_*

*_לבצק_*

1 כוס קמח צריך מעט יותר

125 גרם מרגרינה או מחמאה חתוכה לקוביות קטנות

100 גרם אבקת סוכר

2 כפות מים

1 חלמון ביצה

1 סוכר וניל

_*למילוי*_

1/2 קופסת שימורים גדולה אפרסקים/מישמש (ללא הנוזלים אותם אני מקפיאה לשימוש עתידי)

3/4 כוס שמן

כוס קמח

3 ביצים

2 כפיות א. אפייה

1 סוכר וניל

1/2 כוס סוכר

*_אופן ההכנה_*

1. הכניסו לקערת מערבל את כל חומרי הבצק ועבדו עד לקבלת בצק חלק ונח לעיבוד

2. רדדו את הבצק לעיגול בקוטר התבנית + שוליים. 

*אני לא רידדתי אלה עם יד מקומחת מעט*

3. רפדו את התבנית והשוליים. דקרו במזלג את הבצק בכמה מקומות.

4. הכניסו לבלנדר את חומרי המילוי עד לקבלת בלילה חלקה ומעט סמיכה.

5. שפכו את הבלילה מעל הבצק.

6.הכניסו את התבנית העגולה לתוך תבנית גדולה וכך אפו את העוגה כ..40 דקות בחום 170.

7. למי שאוהב להרגיש את האפרסק/מישמש ניתן להניח מעל העוגה לפני האפייה, חצויים אפרסק/מישמש שלמות עם הפנים למטה כמו בתמונה

*_ב ה צ ל ח ה ומכל ה...❤ 


קרדיט:

גרציה_*




תגובות