סמבוסק בשר טעים אש😍

מתכון לסמבוסק בשר טעים אש😍/ מור

לבצק:
קילו קמח
50 גרם שמרים
כף מלח
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
2 כוסות מים פושרים

להתפיח שעה

לבשר:
קילו בשר טחון
כוסברה חופן
כף כמון
קצת שמן
מרק עוף
רס אל חנות
לבשל במחבת שזה מוכן לטרוף ביצה ולשפוך לתוך הבשר ולערבבר
להכין את הסמבוסק
ולהכניס לתנור בחום 200 כמובן למרוח מעל ביצה ושומשום בהצלחה

קרדיט:
מור

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993




תגובות

הוסף רשומת תגובה