לחם פרנה אמיתי מרוקאי אסלי😍

לחם בית, לחם פרנה אמיתי ,לחם מרוקאי
חומרים:

1 ק"ג קמח לבן

1/2 כף סוכר

1/2 כף דבש

1/2 1 כף שמרים

1/2 כוס שמן

1 כף מלח

2-3 כוסות מים חמימים.



הכנה -

שמים את הקמח בקערה

מוסיפים את הסוכר, הדבש והשמרים ומערבבים קלות.

מוסיף את השמן ומערבב שוב .

מוסיף מים בהדרגה ומערבב .

מוסיף את המלח ומערבב.

מוסיף מים ומערבב עד לקבלת בצק נעים



מתפיחים כחצי שעה שעה.

יוצרים 4-5 עיגולים ומתפיחים שוב כחצי שעה נוספת.

מרדדים כל עיגול לצורת לחם עגול ולעובי רצוי.

מכניסים לסיר גריל מתיזים על הבצק מעט מים ואופים, כשצד אחד מוכן הופכים את הלחם ואופים שוב.

ניתן לאפות בתנור אפייה רגיל, אך המרקם והטעם יהיו שונים מהגריל שייתן צורה וטעם אותנטיים.

בתיאבון 

Yigal Amdadi 🍭

קרדיט: יגאל







תגובות