זהירותתתתת ממכר ברמות קשות!!!!!
עלי פילו במילוי חלבה ביתיית ,פשוט טעם גן עדן😍סוניה סאני בן הרוש❤
קרדיט למתכום של חברותיי סיון מלול ורונית פרץ, תודה על מתכון אליפות😘😘😘
מצרכים:
חבילת עלי פילו-להפשיר לילה במקרר
למילוי:
500 גרם טחינה גולמית
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת סוכר(100 גר )
2 תפוחי עץ
2 וחצי כוסות קוקוס
קינמון
את המילוי:
בישלתי רק את תפוחי עץ עם קינמון וסוכר
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
להניח שני עלים של פילו, לרסס בשמן ולמלא מהמלית בקצה לכל האורך,לגלגל ולרסס בשמן כל גלגול, להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולחתוך לחתיכות לא עד הסוף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמזהיב.
נכין את הסירופ ונמרח לאחר האפיה.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
קרדיט:
אביה
עלי פילו במילוי חלבה ביתיית ,פשוט טעם גן עדן😍סוניה סאני בן הרוש❤
קרדיט למתכום של חברותיי סיון מלול ורונית פרץ, תודה על מתכון אליפות😘😘😘
מצרכים:
חבילת עלי פילו-להפשיר לילה במקרר
למילוי:
500 גרם טחינה גולמית
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת סוכר(100 גר )
2 תפוחי עץ
2 וחצי כוסות קוקוס
קינמון
את המילוי:
בישלתי רק את תפוחי עץ עם קינמון וסוכר
לסירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
להניח שני עלים של פילו, לרסס בשמן ולמלא מהמלית בקצה לכל האורך,לגלגל ולרסס בשמן כל גלגול, להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפיה ולחתוך לחתיכות לא עד הסוף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמזהיב.
נכין את הסירופ ונמרח לאחר האפיה.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤
קרדיט:
אביה
תגובות
הוסף רשומת תגובה