סברינה טעימה אש😍/ ליטל אסתר דבוש

סברינה טעימה אש😍



מתכון : 12 ביצים מופרדות 12 כפות סוכר 12 כפות קמח 12 כפות סולת 2 סוכר וניל 2 אבקת אפיה.



לרוטב

בסיר קטן 4 כוסות מים 2 כוסות סוכר 2 כפות מלאות רום

(לא לשים הכול על הסברינה- לשפוך עם כף על כול סברינה כף אחת ואם צריך יותר רק שימו לב לכך)



אופן ההכנה : להפריד את הביצים להקציף את החלבונים להוסיף את שאר החומרים כולל החלמונים

אפשר לאפות כעוגה שלמה ואפשר בתבניות מאפינס,אישיות בתנור שחומם מראש שהעוגה מוכנה מרטיבים אותה עם הנוזל שהכנו בסיר



הכנת הקצפת

את הקצפת מקציפים עם סוכר וניל ופודינג לקצפת יציבה

מזלפים מעל שוקולד ומקשטים בתותים



בהצלחה

קרדיט הכנה:ליטל אסתר דבוש😃






תגובות

הוסף רשומת תגובה