צלעות כבש עם תפוחי אדמה טעימים אש😍

צלעות כבש עם תפוחי אדמה טעימים אש😍
את מטגנת את הצלעות שמה מלח ופלפל מ2 הצדדים ושמה בצד.
במחבת את שמה הרבה שמן ושמה תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, מלח, פלפל עד להזהבה...כמובן שבין לבין מערבבת בשביל שלא יידבקו.
בסיר קטן/מחבת את שמה 2 כפות דבש/סילאן, כף גדושה פפריקה, מלח, פלפל, כמון מעט ומערבבת טוב טוב במשך כמה דק׳.

מסדרת בתבנית את הצלעות, מעל זה שמה את התפוחי אדמה(בלי השמן), שום(אני שמתי כמה ראשים שלמים), בצל חתוך/בצלצלי שאלוט, שופכים מעל הכל את הרוטב, מכסה ועושה 2,3 חורים בנייר כסף ומכניסה לתנור..אני שמה בתנור ושוכחת בכיף לשעה וחצי שעתיים וזה כמו חמאה אבל בפועל המינימום זה 45 על 180 מעלות.

קרדיט:
נטלי




תגובות

הוסף רשומת תגובה