סמבוסק גבינה עירקי😍

סמבוסק גבינה עירקי/רחל פדידה

מצרכים:

1 ק"ג קמח
1 ביצה
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
3 ו1/2 כוסות מים

לערבל מעט 
ואז להוסיף:
1/2 כוס שמן(פעם ראשונה) 
כף מלח

לאחר הלישה:
1/2  כוס שמן (פעם שניה) 

המילוי:
250 גרם גבינה צפתית
250 גרם גבינה צהובה מגורדדת.

שומשום לפזר מעל
אופן ההכנה:

ללוש הכל  חוץ מהגבינות. את השמן להוסיף בסוף.
להתפיח חצי שעה עם ה-1/2 כוס שמן הראשון
לייצור עיגולים 
ושוב  לתת התפחה עם ה-1/2 כוס שמן השני. בפעם השניה כ 10 דקות.לחלק את הבצק לעיגולים קטנים  ולרדד את הבצק לעיגול .למלא בשתי סוגי הגבינה  ולסגור בעזרת מזלז בקצוות לחצי ירח.להבריש בביצה לפזר סומסום..מעל.
לאפות בחום 180 מעלות בתנור שחומם מראש.ל15 דקות עד להזהבה.משתנה מתנור לתנור.

בתאבון😃

תגובות

הוסף רשומת תגובה