חצפורי😍

מתכון חצפורי😍
קילו קמח
7כפות חומץ
7 כפות שמן
3 כוסות מים
כפית מלח

הוראות הכנה:
לשה לבצק נותנת לנוח 20 דקות
מרדדת את הבצק ומורחת מחמאה רכה לצורת מעטפה שמה בשקית במקרר ל3 שעות
לאחר מכן עוד 1 מחמאה למרוח על הבצק שעודד
לצורת מעטפה
ולעוד 3 שעות במקרר
הבצק צריך להיות מרובע:
חותכת ל4 ועוד 4 יוצא 18 ריבועים
מלוי:
בקערה לפורר:
250 גרם בולגרית
250 צפתית
ו250 חמד
לשים 2 ביצים ופלפל שחור
ולערבב הכול ביחד

לפתוח כל ריבוע למלא ולסגור היטב
ולמרוח ביצה ושומשום
לאפות 200 מעלות אפשר להקפיא לפני אפייה
בהצלחה

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993



תגובות