עוגיות רחת לקום😀

עוגיות רחת לוקום/מיכה כלפה (עם שינויים קטנים)

חומרים:

3/4 כוס סוכר
250 גרם חמאה רכה
3 כוסות וחצי קמח
200 גרם לוקום חתוך לרצועות( למילוי העוגיות)
3/4 מ"ל מים מהברז.
2 ביצים L
גרדה מ 1 תפוז
מעט מלח.
אבקת סוכר לפדר על העוגיות

אופן ההכנה :

1. בקערת מיקסר עם וו לישה , לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אלסטי
וגמיש.
2. מכסים את הקערה מניילון נצמד ומכנסים למקרר ל- 3 שעות מנוחה .
3. לאחר המנוחה , מרדדים את הבצק למלבן, חותכים מהמלבן משולשים.
4. על כל משולש מנכים בבסיסו רצועת לוקום ומגלגלים לצורה כמו בתמונה.
5. מסדרים את העוגיות בתבנית על נייר אפייה ושומרים על רווחים בין עוגיה לעוגיה.
6. את העוגיות אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-15 דקות.
או עד להזהבה קלה.
7. מוציאים את העוגיות מהתנור ונותנים להם להתקרר מעט ומפזרים עליהם את אבקת הסוכר.

קרדיט הכנה:
אביה עיני








תגובות

הוסף רשומת תגובה