סופלה/ אילנה אפינגר
להקציף 4 ביצים שלמות ולהוסיף כוס סוכר עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
במקרו לחמם 200 גר' שוקולד מריר עם חצי כוס שמן.
להמתין שהשוקולד יתקרר מעט ולערבב עם הביצים.
להוסיף 2/3 כוס קמח.
למזוג למנג'טים ולהוסיף קוביית שוקולד מריר באמצע.
להכניס לתנור 180° בערך 10 ד'.
צריך שהמסביב יהיה אפוי והבפנים נוזלי.
מומלץ לחמם על פלטה עד שהשוקולד במרכז נמס.
קרדיט:
שולי
להקציף 4 ביצים שלמות ולהוסיף כוס סוכר עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
במקרו לחמם 200 גר' שוקולד מריר עם חצי כוס שמן.
להמתין שהשוקולד יתקרר מעט ולערבב עם הביצים.
להוסיף 2/3 כוס קמח.
למזוג למנג'טים ולהוסיף קוביית שוקולד מריר באמצע.
להכניס לתנור 180° בערך 10 ד'.
צריך שהמסביב יהיה אפוי והבפנים נוזלי.
מומלץ לחמם על פלטה עד שהשוקולד במרכז נמס.
קרדיט:
שולי
תגובות
הוסף רשומת תגובה