זה אולי אחד המרקים הכי קלים להכנה שיש – מרק צח עם אטריות וגזר/ 10 דקות
מרק אטריות
מצרכים (4-5 מנות):
1 בצל קטן-בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות
2 כוסות אטריות דקות
6 כוסות מים רותחים
חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
תיבול: כף אבקת מרק, רבע כפית כורכום, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים שום וגזר ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
-מתבלים באבקת מרק, כורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים 6 כוסות מים רותחים ומערבבים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
-לאחר שהמים רתחו מוסיפים את האטריות הדקות ועלי הפטרוזיליה. מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-15 דקות, עד שהאטריות מתבשלות.
*הערה: אם במקרה האטריות ספחו הרבה מהנוזלים, ניתן להוסיף כוס מים נוספת ולשפר תיבול בהתאם.
קרדיט:
רותי
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מרק אטריות
מצרכים (4-5 מנות):
1 בצל קטן-בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר גדול קלוף חתוך לקוביות קטנטנות
2 כוסות אטריות דקות
6 כוסות מים רותחים
חצי כוס דחוסה עלי פטרוזיליה
תיבול: כף אבקת מרק, רבע כפית כורכום, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. מוסיפים שום וגזר ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
-מתבלים באבקת מרק, כורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים 6 כוסות מים רותחים ומערבבים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
-לאחר שהמים רתחו מוסיפים את האטריות הדקות ועלי הפטרוזיליה. מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-15 דקות, עד שהאטריות מתבשלות.
*הערה: אם במקרה האטריות ספחו הרבה מהנוזלים, ניתן להוסיף כוס מים נוספת ולשפר תיבול בהתאם.
קרדיט:
רותי
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
נראה טובב
השבמחק