עוגת בראוניז קוקוס שוקולד😍

מתכון עוגת בראוניז קוקוס שוקולד/ עיצוב תכשיטים
שכבה ראשונה:
לתחתית:
200 גרם קוקוס
כוס שמנת להקצפה/ צמחית/ קרם קוקוס
2 כפות סוכר
2 ביצים
מערבבים הכל ביחד ומשטיחם בתבנית 20/20
ולא אופים
ומעל שופכים את הבלילה הבאה:
שכבה שניה:
שכבת השוקולד:
250 גרם שוקולד
1/2 כוס שמן מחממים במיקרוגל
מוסיפים כוס סוכר
2 כפות ממרח נוגט או אבקה
4 ביצים
3/4 כוס קמח רגיל
כפית אבקת אפייה
לאחר ששכבה ראשונה והשניה בתבנית לערבב עם כף את העליון עם התחתון
לאחר אפייה שופכים מעל הקוקוס ב180 מעלות 20 דקות
בהצלחה

קרדיט הכנה:
אביה עיני

התוצאה:






שכבה ראשונה:
תחתית:

שכבה שניה:


תגובות