בורקס תפוחי אדמה😍

בורקס תפוחי אדמה/ מיכל
מבשלים 4 תפו"א עד ריכוך מסננים כמעט את כל הנוזלים,מועכים עם מועך פירה ומוסיפים כפית מיונז 2 שיניי שום כתושות מלח פילפל שחור וכרכום ולמי שהילדים אוכלים מוסיפים בצל קצוץ דק ומטוגן עד להשחמה עם אוו בלי פיטריות ממש מה שאוהבים.
מפשירים בצק עלים לא עד הסוף פותחים וממלאים בתערובת,סוגרים ומסמנים פסים על הבצק מורחים מעל ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים ב220 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

קרדיט:
מיכל


תגובות