עוגת גבינה קלאסית😍

עוגת גבינה קלסית/אידית
7 ביצים
750 גרם גבינה לבנה
3 כפות קורנפלור או קמח
3/4 כוס סוכר
1 חבילת פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצץ לבן ויציב (מרנג)
בקערה נפרדת לערבב את יתרת החומרים לבלילה אחידה.
לקחת שליש מקצף הלבן ולערבב עם תערובת הגבינה רגיל
ולאחר מכן לערבב את כל הקצף שנשאר עם תערובת הגבינה בעדינות בתנועה קטיפתית שלא ישבר לשפוך את התערובת לתבנית משומנת (אני אופה ברינג)
להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לרבע שעה להוציא את העוגה להעביר סכין מסביב כל העוגה ולהכניס אותה שוב לתנור ל160 למשך שעה.
לכבות ולהשאיר בתנור להיתייצבות למשך שעה
מומלץ לאפות את העוגה מעל תבנית עם מים חמים
בהצלחה!!!
העוגה יוצאת מתנדנדת ורכה זה לא אומר שהיא לא אפויה היא מתיצבת כאשר היא מתקררת




תגובות