רולדת וניל שוקולד כשר לפסח😍

רולדת וניל שוקולד כשר לפסח / אופירה יחיא
מצרכים :
6 ביצים
6 כפות סוכר
1 סוכר וניל
1 כף מיץ לימון
3 כפות שמן קנולה
5 כפות קמח תופח לפסח של אסם

לקרם וניל פרווה:
250 מל קצפת השף הלבן פרווה
2 כפות סוכר
3 כפות פודניג וניל
לקרם וניל חלבי :
250 מל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
3 כפות פודניג וניל
3 כפות חלב
לציפוי פרווה:
200 מל קצפת השף הלבן
200 גרם שוקולד מריר

לקישוט:
אגוזי ברס
אופן ההכנה:
נתחיל בהכנת הרולדה נפריד ביצים ונקציף חלבון עם סוכר וניל וסוכר , נוריד מהירות מקיסר ונוסיף חלמונים ושמן ובסוף קמח תופח .
נרפד תבנית תנור גדולה בנייר אפיה ונשמן נוסיף את הבלילה וניישר , יש לאפות כ 8 עד 10 דקות ב 180 מעלות.
נקרר היטב, נקציף קצפת וניישר , נגלגל לרולדה .
נכניס למקפיא לשעה .
נכין ציפוי ניצוק מעל ונקשט.
בהצלחה
המתכון באדיבות מתוק בפה של אופירה

קרדיט:
מיכל






תגובות