סופלה שוקולד😍

*סופלה שוקולד*🍫🍫
השף הלבן

רכיבים:

2 חלמונים
חצי כוס סוכר
1/4 כוס קמח
חבילת שוקולד לבן
150 גרם שוקולד מריר משובח
150 גרם חמאה
2 ביצים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלה בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!

*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).

בתאבון

קרדיט:
אפרת זיגדון




תגובות