ביצי דגים😍


ביצי דגים/ זהבה אבילחק

מרכיבים:
  • ביצי דגים
  • גמבה
  • פלפל חריף
  • שיני שום
  • כוסברה
אופן הכנה:
  1. לטגן גמבה ופלפל חריף על הצד החיצוני של הפלפל אש נמוכה סיר מכוסה כשמתרכך להוסיף כוס מים רותחים להוסיף את התבלינים רבע פלפל שחור רבע כמון 2 כפיות פפריקה חצי כפית מלח רבע כפית כורכום כפית מרק עוף כפית אריסה ורבע כוס שמן להוסיף את התערובת לפלפל המטוגן 10 דקות אש נמוכה להוסיף את ביצי הדג להגביר את האש לבינוני עם סיר מכוסה שמתחיל להתגבש ולהיות לבן להפוך ולהמשיך לבשל בסיר מכוסה לפזר כוסברה להנמיך את הגז לעוד 10 דקות ולהרטיב את ביצי הדג עם הרוטב בכפית צריך שיצא רך יותר מדי זמן בישול זה מתקשה



קרדיט:
אולגה לוי




תגובות