בורקס בשר משגע😍

*בורקס בשר משגע*

חב' מלוואח או בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
בצל 1 קטן
רבע צרור שמיר
50 גרם צימוקים
קופסאת שימורים קטנה של פטריות פרוס
רבע כוס שמן

*תבלינים*
פפריקה מתוקה
תבלין לבשר או לסטייק
מרק עוף
מלח

*אופן ההכנה*
לקצץ את הבצל לקוביות דקות דקות ולטגן בשמן עד להזהבה,להוסיף את הבשר טחון ולהמשיך לטגן,
את הפטריות לקצץ בקטנה צימוקים בנתיים לשים בתוך כלי עם מים רותחים,
את השמיר לקצץ דק דק ולהוסיף גם את הצימוקים והשמיר יחד לבשר לערבב הכל יחד לתבל בתבלינים ולכבות את האש.
ולמלא בבצק את התערובת הבשר להבריש בביצה ובשומשום ולאפות עד להזבה יפה.
                         בתאבון...

קרדיט:
עדי דן







תגובות