עוגת פירורי לוטוס❤
עם ממרח לוטוס קראנץ'/ אוכל טוב
מרכיבים:
לתחתית:
250 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
לקרם הגבינה:
500 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם (1 גביע) גבינת שמנת
240 מ"ל (1 כוס) חלב
140 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
50 גרם ( 2 כפות גדושות) ממרח לוטוס קראנץ'
80 גרם (1 שקית) אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה:
1. מרפדים את תחתית התבנית/ רינג בעי גול נייר אפייה.
מרפדים את הדופן בפס נייר אפייה נפרד (את הרינג מעמידים על קרש מרופד בנייר אפייה).
2.מכינים את התחתית:
טוחנים במיקסר את העוגיות, מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית לחה.
3. מעבירים שני שלישים של התערובת לתוך התבנית/ רינג ומהדקים היטב לתחתית.
מעבירים למקפיא ל- 15 דקול לפחות.
(בשליש האחרון נשתמש בסעיף 5).
4. מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב, אבקת הסוכר, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם סמיך.
5. יוצקים את הקרם מעל התחתית המקוררת מיישרים בעזרת פלטה או סכין, מפזרים את שארית תערובת העוגיות ששמרנו בצד ומעבירים למקפיא ל6 שעות לפחות, עדיף ללילה שלם.
6.כשעה לפני ההגשה מעבירים למקרר, מחלצים מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה, חותכים ומגישים.
קרדיט:
ספיר
עם ממרח לוטוס קראנץ'/ אוכל טוב
מרכיבים:
לתחתית:
250 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
לקרם הגבינה:
500 מ"ל שמנת מתוקה
225 גרם (1 גביע) גבינת שמנת
240 מ"ל (1 כוס) חלב
140 גרם (1 כוס) אבקת סוכר
50 גרם ( 2 כפות גדושות) ממרח לוטוס קראנץ'
80 גרם (1 שקית) אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה:
1. מרפדים את תחתית התבנית/ רינג בעי גול נייר אפייה.
מרפדים את הדופן בפס נייר אפייה נפרד (את הרינג מעמידים על קרש מרופד בנייר אפייה).
2.מכינים את התחתית:
טוחנים במיקסר את העוגיות, מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית לחה.
3. מעבירים שני שלישים של התערובת לתוך התבנית/ רינג ומהדקים היטב לתחתית.
מעבירים למקפיא ל- 15 דקול לפחות.
(בשליש האחרון נשתמש בסעיף 5).
4. מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, החלב, אבקת הסוכר, ממרח הלוטוס והאינסטנט פודינג במשך 2-3 דקות עד לקבלת קרם סמיך.
5. יוצקים את הקרם מעל התחתית המקוררת מיישרים בעזרת פלטה או סכין, מפזרים את שארית תערובת העוגיות ששמרנו בצד ומעבירים למקפיא ל6 שעות לפחות, עדיף ללילה שלם.
6.כשעה לפני ההגשה מעבירים למקרר, מחלצים מהתבנית, מעבירים לצלחת הגשה, חותכים ומגישים.
קרדיט:
ספיר
תגובות
הוסף רשומת תגובה