בנטש😍

בנטש😍
מתכון:

לפירה:
לוקחים 4-5 תפוחי אדמה גדולים, חותכים לקוביות גסות ומרתיחים במים עד שמתרככים
כשמוכנים – שופכים את המים (לא משאירים מים בכלל) ומועכים לפירה לעיסקה חלקה

מתבלים:
חצי כף מרק עוף
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
וחלמון של ביצה

מערבבים את הכל יחד ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות של פירורי לחם
לתת לעיסה להתקרר מעט ואחר כך להוסיף 2 כפות מים בערך…
לערבב שוב, העיסה אמורה להראות כמו בצק (במראה)

לבשר:
חצי קילו בשר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול
כף מרק עוף
מעט פלפל שחור
כפית כורכום

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, לאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר לא אדום
מוסיפים פטרוזיליה ותבלינים וממשיכים לטגן עד שהנוזלים נגמרים

לתת לבשר להתקרר ואז מתחילים להכין את הבנטש:
כל פעם להרטיב מעט את היד
לשים בערך כף פירה ולשטח על כף היד
לשים באמצע בשר ולסגור בעדינות (כל אחד אמור לצאת בצורת אליפסה ובגודל של כף היד)

אחרי זה שמים ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

נ.ב – אפשר להכין גם יום לפני ולשים במקרר
בתיאבון!
קרדיט:
נורית גרינברגר

***חברים יקרים😍***
הכנת ריבות לחג סוכות😍
זה הזמן להזמין🤗
מי מעוניינת????
אשמח לעזרתכם ולשיתוף 😍
מי שמעוניינים אני יכין באהבה🥰
הריבות מגיעות לכול איזורי הארץ🤗
למעוניינים:
052-6356137



תגובות