לחמניות מזונות
קילו קמח
שלוש כפות שמרים
כפית מלח
שלוש רבעי כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים חמימים
וכוס וחצי מי סודה!!!!!
שתי ביצים
ההכנה
לשים בקערה את הקמח השמרים הסוכר בצד שני מלח לערבב .
להוסיף לקערה הביצים הנוזלים חצי מכמות השמן ולהתחיל ללוש במקסר למרקם של בצק רך לקראת הסוף להוסיף את השמן שנותר .
עם הבצק דביק מאוד להוסיף קצת קמח עד שמגיעים למרקם של בצק רך ונעים לעבודה
לתת לתפוח ואחרי חצי שעה ליצור לחמניות /פציות להתפיח עשר דקות ולתנור ל180מעלות לעשרים דקות בערך להזהבה
בהצלחה
קרדיט:
אתי אסולין
קילו קמח
שלוש כפות שמרים
כפית מלח
שלוש רבעי כוס סוכר
כוס שמן
כוס מים חמימים
וכוס וחצי מי סודה!!!!!
שתי ביצים
ההכנה
לשים בקערה את הקמח השמרים הסוכר בצד שני מלח לערבב .
להוסיף לקערה הביצים הנוזלים חצי מכמות השמן ולהתחיל ללוש במקסר למרקם של בצק רך לקראת הסוף להוסיף את השמן שנותר .
עם הבצק דביק מאוד להוסיף קצת קמח עד שמגיעים למרקם של בצק רך ונעים לעבודה
לתת לתפוח ואחרי חצי שעה ליצור לחמניות /פציות להתפיח עשר דקות ולתנור ל180מעלות לעשרים דקות בערך להזהבה
בהצלחה
קרדיט:
אתי אסולין
תגובות
הוסף רשומת תגובה