סירות תפוחי אדמה עם בשר/ ספיר בורגיל
מתחילים עם הבשר
חצי קילו בשר טחון
1 בצל
5 שיני שום
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
חופן שמיר
1 ביצה
מלח
פלפל
חצי כפית בהרט
טוחנים את כל המרכבים למעט הבשר והביצה, סוחטים את כל הנוזלים מוסיפים לבשר ואז ביצה מערבבים יחד הכל ,מנחים במקרר לחצי שעה
10 תפוחי אדמה חותכים לחצי
מוציאה עם כפית את המילוי
לוקחים את הבשר וממלאים
מכנים קערה עם קמח - מניחים את תפוחי האדמה בקמח עם הצד של הבשר ומטגנים עד השחמה קלה (זה מה שמחזיק את הבשר בבישול שלא יתפרק מהתפוחי אדמה )
לרוטב :
בסיר שטוח
שמים שמן
בצל לטגן עד הזהבה
מוסיפים 3 עגבניות חתוכות לקוביות
כף רסק
להוסיף כף סוכר
מוסיפים פלפלים חריפים ( אפשר גם בלי )
6-8 שיני שום חתוכים לפרוסות
חופן כוסברה קצוץ דק
חופן שמיר קצוץ דק
תבלינים
כף וחצי פפריקה אדומה
כף מרק עוף
כף בהרט
חצי כפית כמון
חצי כפית כוסברה יבשה
חצי כפית ראס אל חנות
מלח
פלפל שחור
אחרי שפתחנו את התבלינים והמרכיבים בשמן
מוסיפים נוזלים בערך חצי סיר
מוסיפים את הסירות עם הבשר
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות
מכניסים את הסיר לתנור - ללא מכסה
מצב טורבו עליון
230 מעלות
עד שמקבל צבעי יפה ושחום
מוציאים לגז להמשך בישול עוד 20 דקות
מפזרים כוסברה מעל הסירות
ומוכן
קרדיט:
מיכל
מתחילים עם הבשר
חצי קילו בשר טחון
1 בצל
5 שיני שום
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
חופן שמיר
1 ביצה
מלח
פלפל
חצי כפית בהרט
טוחנים את כל המרכבים למעט הבשר והביצה, סוחטים את כל הנוזלים מוסיפים לבשר ואז ביצה מערבבים יחד הכל ,מנחים במקרר לחצי שעה
10 תפוחי אדמה חותכים לחצי
מוציאה עם כפית את המילוי
לוקחים את הבשר וממלאים
מכנים קערה עם קמח - מניחים את תפוחי האדמה בקמח עם הצד של הבשר ומטגנים עד השחמה קלה (זה מה שמחזיק את הבשר בבישול שלא יתפרק מהתפוחי אדמה )
לרוטב :
בסיר שטוח
שמים שמן
בצל לטגן עד הזהבה
מוסיפים 3 עגבניות חתוכות לקוביות
כף רסק
להוסיף כף סוכר
מוסיפים פלפלים חריפים ( אפשר גם בלי )
6-8 שיני שום חתוכים לפרוסות
חופן כוסברה קצוץ דק
חופן שמיר קצוץ דק
תבלינים
כף וחצי פפריקה אדומה
כף מרק עוף
כף בהרט
חצי כפית כמון
חצי כפית כוסברה יבשה
חצי כפית ראס אל חנות
מלח
פלפל שחור
אחרי שפתחנו את התבלינים והמרכיבים בשמן
מוסיפים נוזלים בערך חצי סיר
מוסיפים את הסירות עם הבשר
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות
מכניסים את הסיר לתנור - ללא מכסה
מצב טורבו עליון
230 מעלות
עד שמקבל צבעי יפה ושחום
מוציאים לגז להמשך בישול עוד 20 דקות
מפזרים כוסברה מעל הסירות
ומוכן
קרדיט:
מיכל
תגובות
הוסף רשומת תגובה