*סמבוסק*
*הבצק*:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים
4 כפות שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס מים
*המלית*:
1/2 ק"ג גרגירי חומוס, שרויים במים לילה שלם.
2 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים, קצוצים דק.
מעט כמון.
מעט פ. מתוקה, מלח, פ. שחור.
*ההכנה*
ללוש בצק, לתת לו מעט לנוח,
לקרוץ עיגולים, ולמלא לחצי עיגול... לטגן או לאפות.... (אם זה אפייה אפשר להבריש עם ביצה ולפזר שומשום)
את מרכיבי המלית טוחנים יחד לעיסה.
בהצלחה
קרדיט:
ניצה בן ישי
*הבצק*:
1/2 ק"ג קמח
1 כף שמרים
4 כפות שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס מים
*המלית*:
1/2 ק"ג גרגירי חומוס, שרויים במים לילה שלם.
2 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים, קצוצים דק.
מעט כמון.
מעט פ. מתוקה, מלח, פ. שחור.
*ההכנה*
ללוש בצק, לתת לו מעט לנוח,
לקרוץ עיגולים, ולמלא לחצי עיגול... לטגן או לאפות.... (אם זה אפייה אפשר להבריש עם ביצה ולפזר שומשום)
את מרכיבי המלית טוחנים יחד לעיסה.
בהצלחה
קרדיט:
ניצה בן ישי
את גרגרי החומוס צריך לבשל ולקרר
השבמחקלאחר מכן לטחון