קובנה😍

קובנה😍
קילו קמח
650 ליטר מים
כף מלח
3/4 כוס סוכר(למזונות)
2כפות שמרים יבשים
לאחד הכל במיקסר 7 דקות עירבוב ולהתפיח פעמיים
התפחה הראשונה:
פותחים למלבן ארוך מורחים בנדיבות שמן זית מגלגלים לנקניק וחותכים לשושנים משמנים סיר לג'חנון עם שמן זית מניחים למטה בצל עיגולים(לא חייב)ומניחים כמו בצק לשושנים באמצע ומסביב
התפחה השניה:
נותנים עוד תפיחה במנוחה של הבצק
ואופים בחום 230 מעלות 20 דק
ומורידים ל 180 כחצי שעה.
10 דקות לפניי סיום מורידים מיכסה לצבע יפה.
כשמוציאים מורחים מעט שמן זית.ניתן להקפאה.
בהצלחה

קרדיט:
מיכל




תגובות