קובה סלק טעימה😍

קובה סלק/ רחל פדידה😃


למילוי
קילו בשר טחון .
בצל קצוץ 1 
 לשים בצל קצוץ טוב  ואת הבשר  להוסיף פלפל שחור בערך כפית
מלח לפי הטעם בערך חצי שטוחה
וכפית בהרט חובה זה כל הטעם של הקובה
לערבב טוב טוב

הסולת לקובה.
קילו סולת
כף מלח
5 כפות שמן
ו2 וחצי ועוד קצת כוסות מים
או מים של הסלק לערבב טוב  לבצק נעים ורך אך לא מדי
 לתת לו לנוח רבע שעה

להכין קערה עם מים וכף שמן
להרטיב את היידים
לקחת חתיכה מהסולת 
לשטח  עם כרית היד ולהתחיל לפתוח את הסולת לעיגול שטוח וכמה שיותר דק!
למלות בשר לגלגל ולסגור.

בינתיים בסיר לשים
בצל אחד גדול קצוץ  לטגן  ו4 סלק  לגרד לתוך הסיר בפומפיה
 להוסיף מלח
חצי כף .  מלח לימון.כף
ו9 כפות סוכר 
לערבב הכל טוב
ולהוסיף מים רותחים  בערך  עד חצי גובה מים וקצת שמן  ואם צריך  להוסיף לימון או סוכר לבדוק בעזרת טעימה. להרתיח ברגע שרותח  להוסיף את הקובות לבשל חצי שעה  על אש נמוכה


בתאבון😃

קרדיט:
אביה




תגובות