רולדה
4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
כף שמן
סוכר וניל
4 כפות קמח גדושות
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה;
מקציפה חלבונים עם סוכר לקצף יציב
מוסיפה בהדרגה חלמונים.
ואת שאר החומרים לאט.
אופה על 160 מעלות..
שמה בתבנית של תנור כשמוכן מגלגלת במגבת לחצי שעה
מילוי;
שמתי שכבת ריבת חלב .
אגוזים גרוסים
ומעל קצפת וניל
ואז גילגלתי ושמתי מעל קצפת פיזרתי קוקוס ומעל קשקשתי ריבת חלב
בקרם שמתי
שמנת מתוקה הקצפתי עם 2 כפות פודינג וניל וטיפה חלב אחר כך הוספתי 3 או 4 כפות גבינת שמנת לפי הטעם
קרדיט:
שרה שאול
4 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
כף שמן
סוכר וניל
4 כפות קמח גדושות
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה;
מקציפה חלבונים עם סוכר לקצף יציב
מוסיפה בהדרגה חלמונים.
ואת שאר החומרים לאט.
אופה על 160 מעלות..
שמה בתבנית של תנור כשמוכן מגלגלת במגבת לחצי שעה
מילוי;
שמתי שכבת ריבת חלב .
אגוזים גרוסים
ומעל קצפת וניל
ואז גילגלתי ושמתי מעל קצפת פיזרתי קוקוס ומעל קשקשתי ריבת חלב
בקרם שמתי
שמנת מתוקה הקצפתי עם 2 כפות פודינג וניל וטיפה חלב אחר כך הוספתי 3 או 4 כפות גבינת שמנת לפי הטעם
קרדיט:
שרה שאול
האם כף שמן מספיקה לרולדה ?
השבמחקעושה אותה נימוחה?