מג'דרה בסיר אחד😍

מג'דרה בסיר אחד
אנחנו יודעים, כשהסבתא העיראקית שלכם מכינה מג'דרה היא משתמשת לפחות במחבת אחת ושני סירים, אבל אצלנו, מה
כוס עדשים ירוקות
כוס אורז פרסי
2 בצלים, קצוצים
שמן זית לטיגון
4-5 כוסות מים (תלוי אם אתם אוהבים את המג'דרה יבשה או רטובה)
כפית מלח
חצי כפית כמון
אופן ההכנה:
משרים את העדשים בהרבה מים רותחים כ-30 דקות. מסננים.
מטגנים את הבצל בסיר בכמות נדיבה של שמן זית, עד להשחמה יפה.
>> בפעם שעברה למדנו איך מכינים קינואה
מוסיפים את האורז והעדשים המסוננות ומערבבים.
מוסיפים את המים ותבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד כ-10 דקות.

קרדיט:
אורלי




תגובות