חמין טביט😍

חמין טביט/רחל פדידה

כרעיים למספר סועדים
3 כוסות אורז
4 כפות שמן
2 כפות מלאות רסק עגבניות  רצוי פריכוז
כף מלח
כף מלאה תבלין בהארט של קובה
להשרות את האורז לחצי שעה
בינתיים לשים בסיר  את הכרעיים רסק והתבלינים
מיים מעל הגובה של הכרעיים  בכמות של חצי מהסיר כי יש לבשל את האורז שלקחת בחשבון שזה מתנפח
אחרי שהכרעיים מבושלים להוציא להניח בקערה
להוסיף את האורז לבשל עד שכמעט נספג הערך 10 דק רבע שעה לבגוק מדיי פעם המיים ..להשאיר קצת מיים לא לבשל עד שנגמר המיים
לשים שמן 4 כפות

לכבות ..לשים מעל האורז את הכירעיים וביצים לכל בועד לפזר קצת עם היד מעל בהארט ל קובה ולפלטה
רצוי לא בסיר נרוסטה  שלא ישרף או ידבק
בתאבון😀

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993




תגובות

  1. לא מובן הסדר של הדברים , לבשל את הכרעיים עם התבלינים והרסק ואז להוסיף את האורז ?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה