סופגניות חלביות פצצה😍

מתכון לסופגניות חלביות קלאסיות
מצרכים:
ל-18-20 סופגניות קטנות
4 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
80 גר' חמאה מומסת
25 גר' (חצי שקית/קוביית שמרית) שמרים טריים
קורט מלח
קליפת תפוז, מגורר
1/2 כוס חלב פושר
1/2 כוס מים פושרים
1 ביצה
1 כף תמצית וניל
2 כפות ברנדי או וודקה

1. בקערה מערבבים קמח, סוכר ומלח. יוצרים גומה ומפוררים לתוכה את השמרים.
2. יוצקים את הנוזלים לגומה עם השמרים. מוסיפים קליפת תפוז מגורדת, תמצית וניל, ביצה וברנדי. לשים קלות כדי שהבצק יתחיל להתגבש.
3. מוסיפים את החמאה המומסת. לשים את כל חומרי הבצק ביד (או במיקסר עם וו לישה) עד לקבלת בצק חלק, במשך 10 דקות.
4. מכניסים את הקערה עם הבצק לתוך שקית ניילון, ומניחים בטמפרטורת החדר עד שהבצק מכפיל את נפחו (בערך שעה-שעתיים).
5. קורצים כדורים בגודל 40 גרם (כדור פינג פונג) ומכדררים כ-20 כדורים. מניחים על תבנית אפייה משומנת, תוך הקפדה על מרווחים בין הסופגניות כדי לאפשר להן לתפוח.
6. מכסים עם מגבת או שקית, ומתפיחים פעם נוספת עד שהבצק מכפיל את נפחו (בין שעה לשעתיים).
7. מטגנים את הסופגניות בשמן קנולה, סויה או חמניות בטמפרטורה של 160-170 מעלות, 3-2 דקות מכל צד, עד שהן מקבלות גוון חום-זהוב.

*למילוי הסתכלו מתחת לתמונה של הסופגניות 
יש ריבות מכול הסוגים⬇⬇⬇⬇


יש משלוחים לכול הארץ😍
ריבות עם סוכר וללא סוכר❗
מי מעונייניים??? 
לפרטים: 052-6356137



תגובות

הוסף רשומת תגובה