מתכון לבייגלה ירושלמי :
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
3-3 1/2 כוסות מים פושרים .
אופן ההכנה :
-ללוש לבצק אחיד ונעים למגע .
- להתפיח
- לקרוץ כדורים ולהניח על משטח מקומח
- להתפיח מעט
-לקחת כדור בצק לחורר באמצע ולמתוח מעט .
-לטבול בקערה עם מים ומיד אחריי בשומשום .
להניח על המגש להתפחה .
לאפות ב 200 מעלות .
בתיאבון😀
*רוצים למרוח על הבייגלה משהו מתוק???
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן
3-3 1/2 כוסות מים פושרים .
אופן ההכנה :
-ללוש לבצק אחיד ונעים למגע .
- להתפיח
- לקרוץ כדורים ולהניח על משטח מקומח
- להתפיח מעט
-לקחת כדור בצק לחורר באמצע ולמתוח מעט .
-לטבול בקערה עם מים ומיד אחריי בשומשום .
להניח על המגש להתפחה .
לאפות ב 200 מעלות .
בתיאבון😀
*רוצים למרוח על הבייגלה משהו מתוק???
הסתכלו למטה מתחת לתמונה⬇⬇⬇*
*ריבות לחנוכה ולכולם ימות השנה⬇⬇⬇⬇
לפרטים להתקשר: 052-6356137
האם ליטבול את הבייגלה במין חמים? ליפניי האפייה? תודה
השבמחק