חצפורי😍

חצפורי😍
קילו קמח
7כפות חומץ
7 כפות שמן
3 כוסות מים
כפית מלח

הוראות הכנה:
לשה בצק נותנת לנוח 20 דקות
פותחת את הבצק עם מערוך
חותכת:
הבצק צריך להיות מרובע
חותכת ל4 ועוד 4 יוצא 18 ריבועים
מורחת על הריבועים מחמאה או חמאה רכה(כמה שנמרח) לצורת מעטפה שמה בשקית על מגש עוטפת את המגש בשקית במקרר ל3 שעות
לאחר מכן עוד 1 מחמאה או חמאה(כמה שנמרח) למרוח לצורת מעטפה שמה על המגש בחזרה ועוטפת שוב בשקית לעוד 3 שעות
250 גרם בולגרית
ו250 גרם צפתית
ו250 גרם חמד
לפורר הכל
ולשים 2 ביצים
ופלפל שחור
לפתוח כל ריבוע למלא לסגור היטב
מעל למרוח ביצה ושומשום
לאפות 200 מעלות
*אפשר להקפיא לפני אפייה עדיפות הקפאה עד שבוע*
בהצלחה


כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993







תגובות