פאי רועים 😍

פאי רועים / רחל פדידה

1בצל גדול
2 שקיות של ערמונים מבושלים בוואקום
כף מרק עוף
חצי קילו בשר טחון עגל או בקר או הודו או עוף
סלסלה של פטריות טריות
בהארט כף
מלח פלפל לפי טעם
6 תפוא גדולים מבושלים מעוכים לפירה+ ביצה ומלח לפי טעם לתוך הפירה. להכין שיהיה מראש חם
פררורי שניצל

אופן ההכנה
לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הפטריות ואת הערמונים שלמים ולהמשיך לטגן לערבב כל הזמן עד להשחמה להוסיף את הבשר וכל הזמן לערבב טוב טוב  ולפתוח עם מזלג תבשר כדי שלא יהיו גושים גדולים  להוסיף את התבלינים מלח פלפל ונמרק עוף ולהמשיך לבשל 5 דקות כאשר מערבבת כל הזמן. ולכבות את הגז. להעביר לתבנית את הבשר המבושל. ומעל הבשר..לשפוך את הפירה שהכנת ..עם לקקן או כף ולכסות את  הבשר בפירה .לקחת מזלג להעביר עם השיניים שלו שתי וערב על הפירה בעדינות  זה כדי שהפרורי שניצל יתפסו .לפזר מעל פרורי שניצל על הפירה ולהכניס לתנור 180 מעלות לתנור שחוממם מראש ל20 דק משתנה מתנור לתנור עד להזהבה להוציא

בתאבון😀

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993






תגובות