עוגת נס קפה שכבות משגעת*
*מצרכים לבצק:*
4 חלמונים
4 כפות חומץ
כף גדושה שמרים יבשים
שקית אבקת אפיה
כוס חד פעמית סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מרגרינה וחצי בטעם חמאה
וקמח כמה שנכנס (אני שמתי 3 וחצי כוסות ) חד פעמי שתיה קרה אם הבצק רך להוסיף עוד קצת
*לקרם:*
4 חלבונים
קורט מלח
כוס חד פעמית סוכר
4 כפות נס קפה
*אופן הכנה*
מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ונעים למגע .
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 3 שעות ואפשר כל הלילה
*אופן הכנת הקרם*
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קרם אחיד לאחר מכן מוסיפים את הנס קפה ומקציפים עד שהנס נטמע בקרם.
*אופן הכנת העוגה*
מחלקים את הבצק ל 5 כדורים
משמנים תבנית בקוטר 28 ומרדדים כדור אחד עד לגודל התבנית מורחים מעל קרם ושוב בצק ושוב קרם עד שמורחים על 4 שכבות את השיכבה החמישית מניחים מעל ומחוררים במזלג ואופים בחום של 170 עד להזהבה .
לאחר שהעוגה אפויה וקרה בוזקים אבקת סוכר
*שאלות ותשובות*
שאלה: אפשר במקום מרגרינה חמאה?
תשובה: כן אפשר.
שאלה: כמה כמות קמח נכנס בערך? להתחיל עם כמה?
תשובה: תשימי 3 וחצי כוסות חד פעמי ותראי אם הבצק רך מדי תו קצת (כוס חד פעמי שתיה קרה).
*בהצלחה
קרדיט:
גרציה
תגובות
ניראה עולה אפשר אם שמן
השבמחקאפשר אם שמן תודה
השבמחקאפשרי להפחית בסוכר??
השבמחקבמרום חמאה או מרגרינה אפשר מחמאה
השבמחק