שניצל תירס ביתי/רחל פדידה
מצרכים:
1 קופסא של תירס מסוננת מהמיים וטחונה במטחנה
1 קופסא של תירס שלמה מסוננת מהמיים
3 ביצים
כ..1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה
קורט פפריקה חריפה
ניתן להוסיף שן שום כתוש
חצי כוס שמן בשביל הטיגון.
כ 1 וחצי כוסות של פרורי לחם זהובים עם סומסום למראה יפה וטעים.. או בלי סומסום. **מדוד בכוס חד פעמי קרה**
לערבב הכל לעיסה חוץ מהשמן ופירורי הלחם
אופן ההכנה:
לחמם מחבט עם קצת שמן
ליצור קציצות ולשטח בצורה יפה
לשים בכף היד קצת
פרורים ולהניח את
הקציצה על הפרורים(כמו שעושים שניצל)
ככה גם בצד השני של
הקציצה וככה הלאה עד שנגמרת התערובת
לתת לזה לנוח כ5 דקות
מטגנים בערך 3 דקות מכל צד עד להזהבה
להזהר לא לשרוף
יש אפשרות לשים בתנור
במקום טיגון..לרסס שמן
על כל קציצה משתי
הכיוונים וגם על נייר
אפייה ולסדר יפה בתבנית.
ולאפות ב180 מעלות
התנור שחוממם מראש
כ-30 דקות עד להזהבה
משתנה מתנור לתנור
בתאבון😀
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מצרכים:
1 קופסא של תירס מסוננת מהמיים וטחונה במטחנה
1 קופסא של תירס שלמה מסוננת מהמיים
3 ביצים
כ..1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה
קורט פפריקה חריפה
ניתן להוסיף שן שום כתוש
חצי כוס שמן בשביל הטיגון.
כ 1 וחצי כוסות של פרורי לחם זהובים עם סומסום למראה יפה וטעים.. או בלי סומסום. **מדוד בכוס חד פעמי קרה**
לערבב הכל לעיסה חוץ מהשמן ופירורי הלחם
אופן ההכנה:
לחמם מחבט עם קצת שמן
ליצור קציצות ולשטח בצורה יפה
לשים בכף היד קצת
פרורים ולהניח את
הקציצה על הפרורים(כמו שעושים שניצל)
ככה גם בצד השני של
הקציצה וככה הלאה עד שנגמרת התערובת
לתת לזה לנוח כ5 דקות
מטגנים בערך 3 דקות מכל צד עד להזהבה
להזהר לא לשרוף
יש אפשרות לשים בתנור
במקום טיגון..לרסס שמן
על כל קציצה משתי
הכיוונים וגם על נייר
אפייה ולסדר יפה בתבנית.
ולאפות ב180 מעלות
התנור שחוממם מראש
כ-30 דקות עד להזהבה
משתנה מתנור לתנור
בתאבון😀
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה