פשטידת פרגיות וביצים 😍

פשטידת פרגיות וביצים😍
המתכון בהשראת אריאלה גולדמן עם שינויים שלי😍

פשטידת פרגיות וביצים בהשראת אריאלה גולדמן עם שינויים שלי😍

*בסיר מבשלים עד ריכוך ומסננים :
*2  גזר קלוף הרתחה חצי ריכוך ולהוציא
*2 תפו"א קלופים- הרתיחה עד לריכוך מלא
*2 יחידות פרגית בגודל כף יד- הרתחה של 10 דקות ולהוציא
*והכול באותו הסיר!*

*כוס אפונה של סנפרוסט- לא להרתיח להשאיר אותו כמו שהוא

*אופן ההכנה:
*בקערה ראשונה לשים:
לאחר ההרתחה את הגזרים חותכים לקוביות קטנות ,
את הפרגיות חותכים לקוביות
והכוס אפונה.

*בקערה שניה: תפוחי האדמה עם הפיטרוזיליה טוחנים עם טוחן ידני למחית חלקה
מניחים את מחית תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים לה- 2 ביצים,כף כורכום,כפית פלפל שחור גרוס,חצי כפית אבקת סודה לשתייה.
מערבבים לתערובת אחידה.

את הקערה הראשונה מוסיפים לקערה השניה
מוסיפים את קוביות הגזר, קוביות קטנות של חזה עוף , כוס גרגירי אפונה ומערבבים בעדינות לקערה של תפוחי האדמה הטחונים
ומוסיפים 3 ביצים ומערבבים.
מחממים תנור ל 180 מעלות תוכנית אפייה רגילה .
משמנים תבנית עגולה או מרובעת,
ואופים 45 דקות עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

בתיאבון😀
יצאה פצצה😍

קרדיט:
אביה עיני


אחרי:





לפני:

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰

או לחצו כאן:

https://www.facebook.com/groups/742258442649993

תגובות