פחזניות אש😍

*פחזניות חלביות*
1 וחצי כוס קמח
1 כוס חלב
1/2 כוס מים
100 גרם חמאה
כף סוכר
רבע כפית מלח
4 ביצים

למילוי:
שמנת מתוקה
1 1/3 כוס חד פעמי חלב
ו1 פודינג וניל

אופן ההכנה:
להרתיח בסיר חלב מים חמאה וסוכר ומלח.
להוסיף בהרדגה קמח ולערבב.
ולהוציא מהאש להכניס לתוך קערת מיקסר עם המוט גיטרה ולערבל עד שמתקרר הבצק לחלוטין.
להוסיף בהדרגה כל פעם ביצה אחת ולערבל עד שמיתקבל בצק דביק.
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול ולזלף בצורת עיגול עד בפנים
לאפות בחום בינוני על 160-170 מעלות למשך חצי שעה.
ולמלא ולפתוח את הפחזניה רק שהיא קרה.
להקציף את חומרי המילוי עד לקצפת יציבה ולמלא.
בתאבון😀
פרווה ניתן להחליף את החמאה בחצי כוס שמן
או 2 כפות שמן קוקוס, או בנטורינה.
ואת החלב במים.
ואת השמנת מתוקה בריץ.

קרדיט:
מיכל
תמרה

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993


תגובות