עוגת גבינה פצצה😍
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/7422584426499
עוגת גבינה:
מצרכים לתבנית 24
לבסיס:
3/4 שרוול פתיבר טחון + 100 גרם חמאה מומסת
לאחד ולשטח על התבנית
להקציף:
7 חלבונים+ כוס סוכר לקצץ נוקשה
בקערה;
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
1 קג גבינה לבנה
1 גביע גבינת שמנת חמוצה
5 כפות קמח
4 כפות קורנפלור
2 כפות מלאות פודניג וניל
נצטרך עוד תבנית עם מים ליצור אמבטיה לעוגה
להקציף:
נפריד ביצים נקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה , בקערה גדולה נוספת נשים חלמונים , תמצית וניל , חצי כוס סוכר , גרידת לימון ונטרוף היטב , נוסיף את הגבינות ונמשיך לטרוף , עכשיו נקפל את קציפת החלבונים לתוך מסת החלמונים והגבינות , ניקח קערית נוציא כוס ממסת העוגה נכניס לשם 2 כפות קמח 1, 1 כף פודניג , 2 כפות קורנפלור נערבב היטב ונחזיר למסת העוגה נטרוף במטרפה ידנית ושוב נוציא כוס מהמסה ונוסיף , 3 כפות קמח , 1 כף פודניג וניל , 2 כפות קורנפלור נערבב היטב ונחזיר לקערה עם בלילת העוגה נטרוף שוב היטב .
אופן ההכנה:
לשים על תבנית נייר כסף ולשמן את התחתית ואת הרינג
אופים בחום 250 מעלות עד קבלת צבע הניר
כ- 7 דקות להעביר עם סכין מסביב לעוגה
לכסות עם נייר כסף או נייר אפיה ולהורים חום על 160 מעלות
לשעה וחצי אפיה
לקרר טוב
להקציף:
2 שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג וניל בטעם צרפתי
להניח בצד או במקרר
*מורחים על עוגה קרה!*
מימרח אוכמניות+ 1/2 בקבוק רום
ומעל את הקצפת!
בהצלחה!
קרדיט:
מיכל
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/7422584426499
עוגת גבינה:
מצרכים לתבנית 24
לבסיס:
3/4 שרוול פתיבר טחון + 100 גרם חמאה מומסת
לאחד ולשטח על התבנית
להקציף:
7 חלבונים+ כוס סוכר לקצץ נוקשה
בקערה;
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
גרידת לימון מלימון שלם
1 קג גבינה לבנה
1 גביע גבינת שמנת חמוצה
5 כפות קמח
4 כפות קורנפלור
2 כפות מלאות פודניג וניל
נצטרך עוד תבנית עם מים ליצור אמבטיה לעוגה
להקציף:
נפריד ביצים נקציף חלבונים עם כוס סוכר בהדרגה , בקערה גדולה נוספת נשים חלמונים , תמצית וניל , חצי כוס סוכר , גרידת לימון ונטרוף היטב , נוסיף את הגבינות ונמשיך לטרוף , עכשיו נקפל את קציפת החלבונים לתוך מסת החלמונים והגבינות , ניקח קערית נוציא כוס ממסת העוגה נכניס לשם 2 כפות קמח 1, 1 כף פודניג , 2 כפות קורנפלור נערבב היטב ונחזיר למסת העוגה נטרוף במטרפה ידנית ושוב נוציא כוס מהמסה ונוסיף , 3 כפות קמח , 1 כף פודניג וניל , 2 כפות קורנפלור נערבב היטב ונחזיר לקערה עם בלילת העוגה נטרוף שוב היטב .
אופן ההכנה:
לשים על תבנית נייר כסף ולשמן את התחתית ואת הרינג
אופים בחום 250 מעלות עד קבלת צבע הניר
כ- 7 דקות להעביר עם סכין מסביב לעוגה
לכסות עם נייר כסף או נייר אפיה ולהורים חום על 160 מעלות
לשעה וחצי אפיה
לקרר טוב
להקציף:
2 שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג וניל בטעם צרפתי
להניח בצד או במקרר
*מורחים על עוגה קרה!*
מימרח אוכמניות+ 1/2 בקבוק רום
ומעל את הקצפת!
בהצלחה!
קרדיט:
מיכל
נראה אליפות ..ינסה בימים הקרובים
השבמחק