*עוגת מספרים וצורות*
המתכון של *אתיאלה סקיטל* ❤
*לבצק:*
175 גרם שקדים טחונים
175 גרם אבקת סוכר
אפשר לחלק לחצי סוכר חצי אבקת סוכר.
200 גר חמאה
250 -200 גר' קמח
ביצה אחת
ללוש לבצק להכניס למקרר לחצי שעה
אפיה קצרה בחום בנוני לקרר לחלוטין לפני הזילוף
לקשט כיד הדמיון
למלוי:
2-3 שמנת מתוקה /צימחית
או גלידן
שקית פודינג וניל
קרדיט:
שהחברות שלנו תנצח
המתכון של *אתיאלה סקיטל* ❤
*לבצק:*
175 גרם שקדים טחונים
175 גרם אבקת סוכר
אפשר לחלק לחצי סוכר חצי אבקת סוכר.
200 גר חמאה
250 -200 גר' קמח
ביצה אחת
ללוש לבצק להכניס למקרר לחצי שעה
אפיה קצרה בחום בנוני לקרר לחלוטין לפני הזילוף
לקשט כיד הדמיון
למלוי:
2-3 שמנת מתוקה /צימחית
או גלידן
שקית פודינג וניל
קרדיט:
שהחברות שלנו תנצח
תגובות
הוסף רשומת תגובה