עוגיות פיצוץ טעימות😍

עוגיות פיצוץ/ אתי דר
100 גרם חמאה/ מחמאה
כוס וחצי סוכר חד פעמי קר
2 ביצים
200 גרם שוקולד מריר מומס
2 כוסות קמח תופח

ציפוי:
קערית סוכר+ קערית אבקת סוכר

אופן ההכנה:
להקפיף את החמאה והסוכר עד שאין גושים של הסוכר
להוסיף ביצים ולערבב.
להמיס את השוקולד, ולהוסיף למיקסר לתת עירבוב נוסף
לאחר שמתאחדים כול החומרים
להוסיף את הקמח לעירבוב קל עד שלא רואים את הקמח בתוך הבלילה
להשאיר בקערה לכסות עם ניילון נצמד למשך שעה במקרר
לאחר מכן לגלגל כמו כדורי שוקולד ולצפות קודם כול
בסוכר ולאחר מכן אבקת סוכר
הסדר של המתכון מאוד חושב
*קודם סוכר ולאחר מכן אבקת סוכר!*

לתנור למשך 20 דקות 160 מעלות
ולא מעבר על מנת שלא התייבשו!
בהצלחה😀

קרדיט:
אביה עיני

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993






תגובות