לחוח😍

לחוח/ רמה
חצי קילו קמח
כף מלח
כף סוכר
שתי כפות שמרים
-------------
מוסיפה שני כוסות מים חמים מערבבת, נותנות לנוח 5 דקות,
מוסיפה מים לפי הצורך כדי שהבלילה תהיה כמו לפנקייק רק טיפה סמיכה יותר,
מכסה עם מגבת, כשתופח קצת מערבבבת ושוב מכסה במגבת, כך עושה 4 פעמים ,
---------
מחממת מחבת עם טיפה שמן , שמה כמות של מצקת כל פעם,
חשוב שכל פעם לפני טיגון לשטוף את המחבת מאחורה שיתקרר קצת, ואז שמה שוב מהבלילה,
הסימון רק כדי שלא ידבק,
בהצלחה👍😊

קרדיט:
רמה



תגובות