פאי רועים / פאסטל
מצרכים למתכון
לפירה
7 תפוחי אדמה
1/2 כוס שמן
מל, פלפל לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
מעט בהרט או אגוז מוסקט
למלית בשר
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
מעט בהרט או אגוז מוסקט
הוראות הכנה
נכין את מחית תפוחי האדמה
נקלוף ונבשל את תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך, נשמור מעט ממי הבישול בצד.
נעביר את תפוחי האדמה לקערה ולה נוסיך 1/2 כוס ממי הבישול, נערבב ונוסיף שמן. נתבל את תפוחי האדמה במלח, פלפל, כורכום ובהרט ונמעוך לפירה חלק ורך.
נכין את מלית הבשר
נטגן את הבצל במחבת רחבה ונוסיך מעט מים. נכניס למחבת את הבשר הטחון ונערבב.
נוסיף את כל התבלינים והפטרוזיליה ונערבב היטב. נוסיף עוד קצת מים ונטגן את המילוי עש שהבשר מוכן ומשנה צבעו. נוריד מהאש.
נרכיב פאי רועים / פסטל
בתחתית התבנית נסדר חצי מכמות מחית תפוחי האדמה, נשטח אותה היטב לתחתית.
מעל לתפוחי האדמה נשטח את מלית הבשר ומעליה את שאר תפוחי האדמה. ניישר את תפוחי האדמה.
Yigal Amdadi 🍭
מצרכים למתכון
לפירה
7 תפוחי אדמה
1/2 כוס שמן
מל, פלפל לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
מעט בהרט או אגוז מוסקט
למלית בשר
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
מעט בהרט או אגוז מוסקט
הוראות הכנה
נכין את מחית תפוחי האדמה
נקלוף ונבשל את תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך, נשמור מעט ממי הבישול בצד.
נעביר את תפוחי האדמה לקערה ולה נוסיך 1/2 כוס ממי הבישול, נערבב ונוסיף שמן. נתבל את תפוחי האדמה במלח, פלפל, כורכום ובהרט ונמעוך לפירה חלק ורך.
נכין את מלית הבשר
נטגן את הבצל במחבת רחבה ונוסיך מעט מים. נכניס למחבת את הבשר הטחון ונערבב.
נוסיף את כל התבלינים והפטרוזיליה ונערבב היטב. נוסיף עוד קצת מים ונטגן את המילוי עש שהבשר מוכן ומשנה צבעו. נוריד מהאש.
נרכיב פאי רועים / פסטל
בתחתית התבנית נסדר חצי מכמות מחית תפוחי האדמה, נשטח אותה היטב לתחתית.
מעל לתפוחי האדמה נשטח את מלית הבשר ומעליה את שאר תפוחי האדמה. ניישר את תפוחי האדמה.
Yigal Amdadi 🍭
איפה שאר המתכון, כמה זמן להכניס לתנור?
השבמחק