מגולגלות תמרים עם אגוזים וקוקוס נימוחות בפה
מתכון:
לבצק –
1 מחמאה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
4.5-5 כוסות קמח (הבצק צריך להיות רך ונעים לעבודה – לא דביק)
למילוי –
ממרח תמרים אגוזי מלך קצוצים וקוקוס טחון
לגלגל בעדינות, הבצק מאוד מאוד עדין
לחתוך בעזרת סכין חדה
לחמם תנור מראש ל180 מעלות ל 25 – 30 דק בערך עד שמזהיבות קלות
קרדיט:
נינה
מתכון:
לבצק –
1 מחמאה
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
4.5-5 כוסות קמח (הבצק צריך להיות רך ונעים לעבודה – לא דביק)
למילוי –
ממרח תמרים אגוזי מלך קצוצים וקוקוס טחון
לגלגל בעדינות, הבצק מאוד מאוד עדין
לחתוך בעזרת סכין חדה
לחמם תנור מראש ל180 מעלות ל 25 – 30 דק בערך עד שמזהיבות קלות
קרדיט:
נינה
תגובות
הוסף רשומת תגובה