עוגת פס גבינה😍

עוגת גבינה פס/ רמה
3 וחצי כוס קמח
1 כף שמרים
100 גרם חמאה רכה
1 שמנת חמוצה
קורט מלח
כפית תמצית וניל
1/3 כוס סוכר
2 בצים
--------------
ללוש יחד
אפשר לשים במקרר לכמה שעות או שעתיים בחוץ,
לא להלחץ, הבצק תופח רק באפיה..
------------
מילוי:
500 גר' גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
3 כפות קמח או קורנפלור
2 בצים
לערבב יחד

הוראות הכנה:
אני מחלקת את הבצק לחמש או שש חתיכות
מרדדת חתיכה למלבן שיהיה קצת יותר רחב מהתבנית- אינגליש קייק נמוך- שמה על התבנית וגוזרת פסים מסביב לקליעת הצמה מעל,
שמה את המילוי וסוגרת מעל כמו צמה

(למי שרוצה ניתן לעשות כך:
מרדדת למלבן ואז בקצוות חותכת שצריך להיות מצב שזה פסים עבים
ואז ממלא את המילוי
ואז סוגרת מעל את הפסים שבצדדים
ולא עד הסוף
בכוונה כדי שיצא המילוי החוצה
נכון כשממלאים רולדת גבינה או שוקולד??!!
אז כאן זה לא לסגור
רק לחתוך איזה 5 פסים עבים בצדדים בכול צד
ואז כאילו לסגור את המילוי)


אפיה בחום 180
למרוח לפני האפייה בביצה,
אחרי אפיה אפשר לפזר אבקת סוכר או לבשל מים וסוכר ולמרוח על העוגה אחרי אפיה כשהיא חמה,
בהצלחה👍

קרדיט:
רמה

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993





קרדיט:
רמה


תגובות