עוגת גבינה אפויה😍

עוגת גבינה אפויה😍

להקציף:
4 חלבונים(הלבן של הביצה)
כוס חד פעמית קרה סוכר

תערובת הגבינה:
2 שמנת 27% שומן
500 גרם גבינה לבנה 9%
4 חלמון(הצהוב של הביצה)
2 כפיות תמצית וניל
חצי כפית גרידת לימון
3 כפות שטוחות אינסטנט פודינג  וניל
3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
לחמם תנור מראש לחום של 190 מעלות
ולמלא את התבנית  התנור במים כדי ליצור אדים ולחות

להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב

בקערה נפרדת את השמנת והגבינה והחלמונים והתמצית וניל וגרידת הלימון ולערבב ובזרם דק לשפוך ולהוסיף את האינסטנט הפודינג וניל והקורנפלור

לקפל את החלבונים  אל קערת תערובת הגבינה
בהתחלה לקפל כמות קטנה ולאחר מכן להוסיף את שאר הקצף בתנועות קיפול אחידות
ואת כול התערובת להעביר לתבנית 24-26

להניח את תבנית העוגה על תבנית התנור שיש בתוכה את המים(אמבט המים)
ולאפות את העוגה בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד להשחמה מלמעלה
ולהוריד לחום של 100 מעלות  ולהמשיך לאפות כשעה

בסיום האפייה לפתוח מעט את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים להצטננות כשעה

קרדיט:
הדס

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993






תגובות