ביסקוטי בקלי קלות😍
*מצרכים*
350 גרם קמח
100 גרם חמאה אני עושה עם מחמאה.
260 גרם סוכר חום
1/2 לימון מגורד
3 ביצים
260 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
1 כפית אבקת קינמון
מעט אבקת ציפורן
*אני עשיתי כמות כפולה ושמתי 260 שקדים טבעיים קלופים נוספים*
כדאי מנה כפולה:
*אופן ההכנה*
מקציפים חמאה/מחמאה
סוכר חום, לימון מגורד, אבקת קינמון ואבקת ציפורן כחצי דקה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו .
מקפלים פנימה את האגוזים והקמח.
מכינים מהבצק 2 גלילים
*4 למנה כפולה* מכסים בניילון נצמד *מעט מעצבים את הגליל לריבוע* ומכניסים ל- 12 שעות במקרר או 3 שעות למקפיא
חותכים פרוסות בעובי 1/2 ס"מ ואופים 15 דקות ב-200 מעלות. מומלץ לאכול אחרי צינון.
*פעם הייתי מכינה ותמיד היה לי זמין במקפיא לאורחי פתע*
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
*מצרכים*
350 גרם קמח
100 גרם חמאה אני עושה עם מחמאה.
260 גרם סוכר חום
1/2 לימון מגורד
3 ביצים
260 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
1 כפית אבקת קינמון
מעט אבקת ציפורן
*אני עשיתי כמות כפולה ושמתי 260 שקדים טבעיים קלופים נוספים*
כדאי מנה כפולה:
*אופן ההכנה*
מקציפים חמאה/מחמאה
סוכר חום, לימון מגורד, אבקת קינמון ואבקת ציפורן כחצי דקה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו .
מקפלים פנימה את האגוזים והקמח.
מכינים מהבצק 2 גלילים
*4 למנה כפולה* מכסים בניילון נצמד *מעט מעצבים את הגליל לריבוע* ומכניסים ל- 12 שעות במקרר או 3 שעות למקפיא
חותכים פרוסות בעובי 1/2 ס"מ ואופים 15 דקות ב-200 מעלות. מומלץ לאכול אחרי צינון.
*פעם הייתי מכינה ותמיד היה לי זמין במקפיא לאורחי פתע*
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
תגובות
הוסף רשומת תגובה