עוגיות סחלב😍
רכיבים:
2 כוסות סחלב( דוחן טחון עם קליפה - סחלב טוניסאי) מנופה. יש בכול חנות תבלינים)
כוס שמן
כוס קמח
אחד סוכר וניל
חצי כוס שומשום
חצי שקית אבקת אפייה
3/4 כוס או כוס אבקת סוכר (לפי הטעם)
כפית קליפת תפוזים טחונה
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ביחד ומגלגלים לכדורים קטנים.
לאחר מכן משטחים אותם ביד.
מכניסים לתנור שחומם מראש
ל 160 מעלות בערך בין 10 דקות ל 15 דקות עד שרואים שהשחימו ושנהיה מעט סדקים.
נותנים להם מעט להצנן 10 דקות ולאחסן (בכדי שלא יתפרקו הם מאוד פריכות ושבירות)
ב-ה-צ-ל-ח-ה ! !
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
קרדיט:
חיים של אמא
רכיבים:
2 כוסות סחלב( דוחן טחון עם קליפה - סחלב טוניסאי) מנופה. יש בכול חנות תבלינים)
כוס שמן
כוס קמח
אחד סוכר וניל
חצי כוס שומשום
חצי שקית אבקת אפייה
3/4 כוס או כוס אבקת סוכר (לפי הטעם)
כפית קליפת תפוזים טחונה
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ביחד ומגלגלים לכדורים קטנים.
לאחר מכן משטחים אותם ביד.
מכניסים לתנור שחומם מראש
ל 160 מעלות בערך בין 10 דקות ל 15 דקות עד שרואים שהשחימו ושנהיה מעט סדקים.
נותנים להם מעט להצנן 10 דקות ולאחסן (בכדי שלא יתפרקו הם מאוד פריכות ושבירות)
ב-ה-צ-ל-ח-ה ! !
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
קרדיט:
חיים של אמא
תגובות
הוסף רשומת תגובה