פאי שוקולדי😍
*_הבצק_*
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות/מחמאה לפרווה
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה
*_מלית שוקולדית_*
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות *2 חבילות*
1/2 כוס שמנת מתוקה/צמחית לפרווה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
25 גר׳ חמאה/מחמאה פרווה
*אני מכינה פרווה וזה יוצא מעולה*
*_ההכנה_*
מעבדים בפולסים קצרים קמח חמאה סוכר ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים חלמון ו 2-3 כפות מים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד לא לעבד עוד.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות לשעה.
מרדדים את הבצק בין 2 דפי נייר אפיה *ככה לא מוסיפים קמח* לעיגול ומרפדים תבנית פאי
דוקרים את הבצק במזלג ומעבירים למקפיא לשעה לפחות מוציאים ואופים כ....15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות *אני עושה אפיה עיוורת* מוציאים ומצננים.
*_המלית_*
בקערה עמידה למיקרו או על בן מארי ממיסים את השמנת, חמאה ושוקולד עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ומאחדים את שתי התערובות בעדינות.
יוצקים את בלילת השוקולד על התחתית האפויה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל....180 מעלות לעוד 20 דקות על שהמלית מתייצבת מצננים טוב טוב ומגישים לצד סורבה לימון
בהצלחה
גרציה מוסטקיס עמירה
ודנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
*_הבצק_*
200 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות/מחמאה לפרווה
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה
*_מלית שוקולדית_*
200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות *2 חבילות*
1/2 כוס שמנת מתוקה/צמחית לפרווה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
25 גר׳ חמאה/מחמאה פרווה
*אני מכינה פרווה וזה יוצא מעולה*
*_ההכנה_*
מעבדים בפולסים קצרים קמח חמאה סוכר ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים חלמון ו 2-3 כפות מים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד לא לעבד עוד.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות לשעה.
מרדדים את הבצק בין 2 דפי נייר אפיה *ככה לא מוסיפים קמח* לעיגול ומרפדים תבנית פאי
דוקרים את הבצק במזלג ומעבירים למקפיא לשעה לפחות מוציאים ואופים כ....15 דקות עד שהבצק מזהיב קלות *אני עושה אפיה עיוורת* מוציאים ומצננים.
*_המלית_*
בקערה עמידה למיקרו או על בן מארי ממיסים את השמנת, חמאה ושוקולד עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ומאחדים את שתי התערובות בעדינות.
יוצקים את בלילת השוקולד על התחתית האפויה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל....180 מעלות לעוד 20 דקות על שהמלית מתייצבת מצננים טוב טוב ומגישים לצד סורבה לימון
בהצלחה
גרציה מוסטקיס עמירה
ודנה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה